I våra omgivningar

Norberg
Pensionat Kryp Inn ligger 500 meter från Norbergs centrum, där du bland annat hittar Abrahamsgården och Elsa Anderssons välkända konditori. Nära till konst, shopping och musikevenemang.

Besök Nya Lapphyttan, en rekonstruktion av en medeltida järnframställningsplats, åk med rälsbuss till Ängelsberg och ta en guidad tur till Oljeön. Besök hembygdsgården med Berghuset. Bada i en typisk bergslagssjö sommartid.

Res på Strömsholms kanal, vandra Bruksleden och besök Ekomuseum Bergslagen. Upplev äventyr med Kolarbyn och Naturarvskompaniet eller följ med Svartådalens fågelexpert ut i naturen.

Vintertid åker du slalom och långfärdsskidor i upplysta spår. Engelbreksloppet genomförs varje år och är en klassiker.


Eller unna dig en vilsam helg på pensionat KrypInn med god mat och inspirerande workshops – i skrivlustens tecken!

Bergslagen är toppen!
Här i Bergslagen kan du uppleva storslagen natur med milsvida skogar och strövområden, härliga bad i insjöar och fiske i tjärnar och sjöar.  Du kan också ta del av svensk historia eller bara uppfyllas av lugnet i naturen och doften av ren luft.

Upplevelsepaket
Pensionat Kryp Inn samarbetar med andra företag i ett nätverk som står för kvalité, miljötänkande och god service: Visit Bergslagen.

Aktuella upplevelsepaket hittar du på: www.visitbergslagen.se

Du kan välja mellan färdiga paket och att sätta samman egna upplevelsepaket för grupper, helt anpassade efter era önskningar.  Det finns ett stort smörgåsbord av möjligheter att välja bland.