Our Rooms

Pensionat med tradition
På Pensionat Kryp Inn bor ni med hemkänsla i trevlig bergslagsmiljö.

Huset är modernt inrett, med rogivande atmosfär som fyller dig med en avslappnad känsla från det du kliver innanför dörrarna. Plånboksvänliga priser och ett gästfritt välkomnande. Tillgång till altan, balkong och trädgård. Gemensamt tv-rum med kanalutbud från Boxer. Fri Internet i gemensamhetsutrymmen och i några av rummen. Gratis parkering. Extrasäng och eluttag för motorvärmare uthyres till bra pris.

Rummen
Vi erbjuder rymliga rum med tvättställ. Duschar och toaletter med hög standard finns i korridoren. 2 rum finns på nedre plan. Dessa har inte vatten på rummet, men ligger jämte köket så det är nära till vatten ändå. Varje rum är inrett med tanke på funktion och hemtrevnad för att din vistelse ska kännas så bekväm som möjligt.

 

Maten
Varje morgon dukar vi upp en god frukostbuffé som du kan avnjuta i ett härligt frukostrum. Tid och särskilda önskemål frågar vi dig om dagen innan. Tillgång till kök för enklare tillredning, inte minst för de riktigt små. Möjlighet att ordna en egen grillkväll i samråd med pensionatet. Byn erbjuder flera bra restauranger med god mat.